TAK OCH FASADTVÄTT


Har du frågor om vad som passar just din fasad eller tak är du välkommen att höra av dig till oss. Vi hjälper dig utifrån just dina förutsättningar och önskemål. En rengjord fasad får huset att se ut som nytt och höjer både värdet och intrycket av ditt hus.

Vi rekommenderar att man hittar ett intervall för fasadtvätt i Göteborg, det blir enklare att hålla ordning på och du kan känna dig trygg med att din fasad regelbundet blir grundligt genomgången.

Ska du till att måla ditt hus är det extra viktigt att få fasaden ordentligt rengjord. Underarbetet är A och O för att din målning ska få extra lång livslängd och önskat resultat. Vill du ha hjälp med målningen ordnar vi även detta.

Även taket behöver rengöras då och då för att inte bli skadat av exempelvis frostsprängning. Vill man vara på den säkra sidan lägger man till även taktvätt och får ett rejält lyft på hela huset till en låg kostnad.


Låt fasaden få ett rejält lyft genom att anlita Hemställning till en fasadtvätt. En fasadtvätt är ett skonsamt sätt att få bort beläggningar som med tiden uppstår. När fasaden rengörs med ultrarent vatten får vi en steril yta som kommer att vara ren och fräsch mycket längre än med vanligt vatten. består av 10-tal yrkesverksamma proffs – vi kan vår sak. Kontakta oss redan idag för en kostnadsfri besiktning.
Vi hjälper till med fasadrengöring och annan tvätt av olika ytor på och omkring ditt hus och utför även målning på de flesta ytor. Vi vänder oss till er i Göteborg , Kungsbacka Varberg, Falkenberg, Halmstad med omnejd, ring idag för rådgivning eller offert.


Första Steget

Vi sprutar in ditt hus med mögel och alger preparat 

Andra Steget

Preparatet ska värka in i materialet 

Tredje Steget

Vi borstar och spolar rent från allt smuts och mögel