Om ossVi använder självklart dom senaste produkterna på på marknaden när det gäller aluminium ställningar, för att göra det lättare och mer lönsamt och effektivare för dig som kund.

Vi strävar alltid högt efter kundernas önskemål, och att vi hittar den flexibla lösningen för dig och projektet. Företaget är ett nytt och modernt ställningsföretag som har växt sig snabbt fram på marknaden. Vi har redan slutfört hundratals projekt dom senaste åren med olika stora företag samt privatpersoner. Du som kund kan alltid lita på att du får professionell hjälp hela vägen upp med oss! 


Vår ambition är att fortsätta arbeta för att bli ett välkänt företag, på den lokala och regionala marknaden, både för företag och privatpersoner. 

Våra byggnadsställningar är testade och godkända av SP Sveriges provnings och forsknings institut, därmed godkänd för arbetsmiljöverkets krav AFS 2013:4. Våra montörer är legitimerade och har utbildning på bygga ställningar och alltid skyddar dig som kund och hantverkare ifrån arbetsolyckor är prioriteten med oss.

Företaget är godkänt för F-skatt
HEMSTÄLLNING AB