Om Hemställning AB Vi på företaget använder dom senaste produkterna på marknaden när det gäller aluminium ställningar, för att göra det mer lättare och effektivare för privatpersoner och företag.

Vi står högt efter kundernas önskemål, och att vi hittar den mest flexibla lösningen för dig och ditt byggprojekt. Företaget är ett nytt och modernt företag som erbjuder även totalentreprenad såsom måleri och uthyrning av byggnadsställningar. Vi har redan slutfört hundratals projekt dom senaste åren med olika stora företagskunder samt privatpersoner med goda referenser bakom oss.

Du som kund kan alltid lita på att du får professionell hjälp hela vägen upp med våra tjänster. Vår ambition är att fortsätta arbeta oss upp till ett välkänt företag, på den lokala och regionala marknaden, både för företag och privatpersoner för framtiden.


Våra byggnadsställningar är testade och godkända av SP Sveriges provnings och forsknings institut, därmed godkänd för arbetsmiljöverkets krav AFS 2013:4. Våra montörer är legitimerade och har utbildning på bygga ställningar och alltid skyddar dig som kund och hantverkare ifrån arbetsolyckor är prioriteten med oss.

Företaget är godkänt för F-skatt
HEMSTÄLLNING AB 
559196-6741