Villkor och föreskrifter 

Bekräftelse
Ett hyres avtal eller köp avtal uppstår då mellan Hemställning AB och kund står som betalningsansvarig i orderbekräftelsen. Vi ingår inget avtal med minderåriga (under 18 år) utan målsmans godkännande. Vid varje mottagen order så skickas automatiskt  orderbekräftelse på e-post med informationen. Du kan även ringa och beställa din order ifrån oss.

Beställning
Vi välkomnar privatpersoner, företag, föreningar samt den offentliga sektorn. Du kan lägga din beställning/offertförfrågan direkt på hemsidan eller så kan du ringa oss. Vi rekommenderar alltid att du efter beställd order kontrollerar att alla uppgifter stämmer. Om något ej stämmer i orderbekräftelsen så kontakta oss så kan vi redigera detta utan kostnad. Om du har anmärkningar så går det inte att välja faktura men det går att betala med betalkort före leveransen. Om du är straffad för stöld eller bedrägeri sen tidigare så har vi rätt att avboka din beställning. Alla bedrägeriförsök och stölder polisanmäls. 

Privatpersoner med ROT-avdrag
För att vi ska kunna utföra en begäran av ROT-avdrag, har kunden ansvar att se till att alla uppgifter stämmer för att vi ska kunna skicka in detta vidare till skatteverket. Det är enbart ägaren till fastigheten som kan göra en beställning med ROT-avdraget.  Fastigheten måste vara minst 5 år gammalt för kunna ansöka om ROT-avdrag.
Om begäran inte kan godkännas ifrån skatteverket av olika anledningar, så har vi rätten att kräva tillbaka beloppet ifrån kund. 

Hyresavtal
Ett hyresavtal måste skrivas under när ställningen är utlämnad.
Du kan godkända hyresavtalet på hyra rullställning på hyra direkt.
Här kan du ladda ner hyresavtalet och du måste ha en PDF-program för öppna dokumentet.