Villkor och föreskrifter 

Bekräftelse
Genom att du som kund gör ett köp hos oss så godkänns våra köp villkor. Ett hyres avtal eller köp avtal uppstår då mellan Hemställning AB och kund står som betalningsansvarig i orderbekräftelsen. Vi ingår inget avtal med minderåriga (under 18 år) utan målsmans godkännande. Vid varje mottagen order så skickas automatiskt en orderbekräftelse på e-post eller telefonsamtal med information beroende var du tar beställningen ifrån.

Beställning
Vi välkomnar privatpersoner, företag, föreningar samt den offentliga sektorn. Du kan lägga din beställning/offertförfrågan direkt på hemsidan eller så kan du ringa oss. Vi rekommenderar alltid att du efter beställd order kontrollerar att alla uppgifter stämmer. Om något ej stämmer i orderbekräftelsen så kontakta oss så kan vi redigera detta utan kostnad. Om du har betalningsanmärkning så går det inte att välja faktura men det går att betala  betalkort efter leveransen. Om du är straffad för stöld eller bedrägeri sen tidigare så har vi rätt att avboka din beställning.

Privatpersoner med ROT-avdrag
För att vi ska kunna utföra en begäran av ROT-avdrag, har kunden ansvar att se till att alla uppgifter stämmer för att vi ska kunna skicka in detta vidare till skatteverket. Det är enbart ägaren till fastigheten som kan göra en beställning. Fastigheten måste vara minst 5 år gammalt för kunna ansöka om Rot-avdraget.
Om begäran inte kan genomföras i vår ansökan till Skatteverket av olika anledningar, har vi rätten att kräva in detta belopp från kunden.