HYRA FASADSTÄLLNING


Vårt utbud av ramställning och byggställning består främst av den Tyska tillverkaren ATRAD.
Ställningarna passar både till större byggen såväl på små och stora villor. Ställningen är testad och godkänd av SP (Sveriges provnings och forsknings institut) såväl som godkänd enligt arbetsmiljöverkets krav (SP). För prisuppgift så vänligen kontakta oss med mått såsom längd, bredd och höjd.  Det är viktigt att meddela hur dina transportmöjligheter ser ut för exakt prisoffert. Därefter så kan vi skicka dig en kostnadsfri offert inom 24 timmar. Vi sköter allt gällande med monteringen med fasadställningen så den är säker och är godkänd inom arbetsmiljöverket. Vi monterar och transporterar i hela Göteborg, Kungsbacka, Mölndal, Kungälv, Borås, Varberg, Falkenberg, Halmstad, Mölndal, Lindome, Fjärås, Åsa, Onsala, Särö, Kullavik, och alla andra orter utanför.

Fördelar med att hyra fasadställningar

● Ni når högre och längre med en fasad/målarställning än med en vinglig stege.

● Ni kan vara flera som arbetar samtidigt, och då går ju jobbet fortare.

● Med en ordentligt förankrad målarställning blir det betydligt säkrare att utföra arbetet.Väderskydd på en fasadställning?

 Om du ska renovera en byggnad så är det en god idé att applicera ett väderskydd ovanpå din fasadställning och du kan jobba i alla väderförhållande.
Om du inte gör det så kan fukt och regn skada fasaden vilket kan bli kostsamt. Genom att använda ett väderskydd förblir bygget torrt och kan arbeta i alla väderförhållanden. 

ROT-AVDRAGET

ROT-avdrag är en statlig ersättning för arbete utfört av företag mot dig som privatperson. ROT-avdraget är tillgängligt för upp till 50 000kr/år per person. ROT-avdraget är applicerbart på utfört arbete gällande montering och demontering samt eventuella ändringar i ställningar som kan behövas under arbetets gång. Hyra för ställning är ej underlag för ROT då ställning inte är en produkt som stannar kvar i fastigheten. ROT-avdrag är ej applicerbart för nyproduktion eller en fastighet som är mindre än 5 år gammalt. 

Vill du använda dig av ROT-avdrag så hjälper vi dig med allt krångel med skatteverket.