Hyra fasadställningVårt utbud av ramställning och byggställning består främst av den Tyska tillverkaren ATRAD.
Ställningarna passar både till större byggen såväl på små och stora villor. Ställningen är testad och godkänd av SP (Sveriges provnings och forsknings institut) såväl som godkänd enligt arbetsmiljöverkets krav (SP). För prisuppgift så vänligen kontakta oss med mått såsom längd, bredd och höjd.  Det är viktigt att meddela hur dina transportmöjligheter ser ut för exakt prisoffert. Därefter så kan vi skicka dig en kostnadsfri offert inom 24 timmar. Vi sköter allt gällande med monteringen med fasadställningen så den är säker och är godkänd inom arbetsmiljöverket. Vi monterar och transporterar i hela Göteborg, Kungsbacka, Mölndal, Kungälv, Borås, Varberg, Falkenberg, Halmstad, Mölndal, Lindome, Fjärås, Åsa, Onsala, Särö, Kullavik, och alla andra orter utanför.

Fördelar med att hyra fasadställningar

  • ● Ni når högre och längre med en fasad/målarställning än med en vinglig stege.
  • ● Ni kan vara flera som arbetar samtidigt, och då går ju jobbet fortare.
  • ● Med en ordentligt förankrad målarställning blir det betydligt säkrare att utföra arbetet.


    Måste man använda väderskydd på en fasadställning?

    Det är inget krav, men om du ska renovera en byggnad så är det en god idé att applicera ett väderskydd ovanpå din fasadställning.

    Om du inte gör det så kan fukt och regn skada fasaden vilket kan bli kostsamt. Genom att använda ett väderskydd förblir bygget torrt och du slipper spendera pengar på att åtgärda fuktskador.