HYRA RULLSTÄLLNING

Hyra Zip-Up rullställning

Genom att hyra en byggställning från märket Zip-Up kan du försäkra dig om att du är i trygga händer. Våra rullställningar används som problemlösare till byggbolag, fastighetsbolag och inom offentlig förvaltning och privatpersoner i hela Göteborg, Kungsbacka, Varberg, Falkenberg, Halmstad och alla orter emellan.

Hyr din rullställning med leverans & montage paketet

Hos oss kan du hyra rullställningar till bra priser och att vi använder bästa tekniken som tillämpas på rullställningar. Detta är en stor fördel och se hur rullställningen är korrekt monterad så att du själv kan bygga upp detta på samma sätt för undvika vältrisk och andra olyckor. Vi levererar rullställningarna direkt hem till dig och ser till att de blir säkert monterade av våra duktiga montörer eller att du väljer att bygga det själv på egen hand.

Vilken ställning ska jag välja?

Vilken byggställning som passar bäst för dina behov beror på helt och hållet vad för förutsättningar, och vad för arbete som ska utföras. Om du bara ska måla på en mindre villa med plan mark, så kan vi rekommendera en rullställning. Om du behöver byta vindskivor eller enklare arbeten på högre höjd så kan det vara bra alternativ med fast byggställning eller en bred rullställning. Om du ska göra en större totalrenovering, där flera personer ska arbeta samtidigt så rekommenderar vi fast byggnadsställning. Är du osäker på vilken byggställning du ska använda, då hör du bara av dig till oss så hjälper vi dig att hitta en effektiv lösning.

Ett säkrare alternativ!

Vi hyr ut ställningar enbart ifrån välkända tillverkare. Vi besiktar våra ställningar och kontrollerar varje gång när ställningen har varit uthyrd så att ställningen är godkänd för nästa uthyrare. Detta säkerställer vi noggrant så att din arbetsplats är väl skyddad. Det är mycket viktigt att tänka på att du hyr en byggställning att kolla upp fabrikat och tillverkare på ställningar som används regelbundet i uthyrningsföretagen!

Hyra rullställning direkt från hemsidan

Skriv dina uppgifter i formuläret för hyra rullställning direkt på webben. Vi monterar och transporterar i hela Göteborg, Kungsbacka, Mölndal, Kungälv, Borås, Varberg, Falkenberg, Halmstad, Mölndal, Lindome, Fjärås, Åsa, Onsala, Särö, Kullavik, och alla andra orter utanför. Efter att du har bokat så kommer vi ta kontakt för eventuella frågor och bestämmelse var ställningen ska byggas upp eller lämnas av. Båda modellerna av märket ( ZIP-UP ) är utrustade med fyra reglerbara och låsbara hjul som går att montera i hyfsad ojämn mark. Vi levererar en komplett rullställning med alla tillbehör, såsom stödben som ger dig en stabil och komplett rullställning. Vänligen hämta och läs allmänna villkor för hyresavtal. Bruksanvisningen är viktigt att gå igenom innan man använder ställningen. Vänligen kontrollera och slutför din order. Observera minimum är 3 dagar hyrtid.

- Läs allmänna villkor för hyresavtal och godkänd våra villkor för att hyra. (OBS underskrift sker vid utlämning av ställning)
- Läs igenom Zip-up montage och bruksanvisning för användning.  

Beställ våra tjänster online

Vänligen uppge dina kontaktuppgifter så bokar du din rullställning direkt.
Rullställning kan endast betalas med betalkort efter leverans!

Första steget

Fyll i formuläret med dina uppgifter för att boka rullställning

Andra steget

VI behandlar din order och skickar en bekräftelse på din e-post

Tredje steget

Din order är lastad och körs iväg till din adress