Hyra ställning till privatpersoner och företag


Hyr din rullställning med leverans & montage paketet!

Börjar det bli dags att måla om eller bygga nytt? Letar du efter byggställning till ditt projekt? Då har du hittat rätt till oss på Hemställning!  Hos oss kan du hyra byggnadsställningar till bra priser och att vi använder bästa tekniken som tillämpas på rullställningar så att säkerheten är maximalt. Vi levererar byggställningarna direkt hem till dig och ser till att de blir säkert monterade av våra duktiga montörer, och att du som kund kan lägga all fokus på ditt projekt istället.

Vilken byggnadsställning ska jag välja?

Vilken byggställning som passar just för dina behov beror på helt och hållet vad för möjligheter, och vad för arbete som ska utföras. Om du bara ska måla på en mindre villa med plan mark, så rekommenderar vi en rullställning. Om du behöver byta vindskivor eller enklare arbeten på högre höjd så är det bra med en bredare rullställning som exempelvis finns mer plats att lägga sin utrustning och material på. Om du ska göra en större totalrenovering, där flera personer ska arbeta samtidigt så rekommenderar vi fast byggnadsställning. Är du osäker på vilken byggställning du ska använda, då hör du bara av dig till oss så hjälper vi dig att hitta en effektiv lösning.

Ett säkrare alternativ! 

Vi hyr ut ställningar enbart ifrån välkända leverantörer. Vi besiktar våra ställningar och kontrollerar varje gång när ställningen har varit uthyrd så att ställningen är godkänd för nästa uthyrare. Detta säkerställer vi noggrant så att din arbetsplats är väl skyddad. Det är mycket viktigt att tänka på att du hyr en byggställning att kolla upp fabrikat och tillverkare på ställningar som används regelbundet i uthyrningsföretagen.

Hyra rullställning direkt på hemsidan!

Skriv dina uppgifter i formuläret för hyra rullställning direkt på webben. Vi monterar och transporterar i hela Göteborg,  Kungsbacka, Mölndal, Kungälv, Borås, Varberg, Falkenberg, Halmstad, Mölndal, Lindome, Fjärås, Åsa, Onsala, Kullavik, och alla andra orter utanför. Efter att du har bokat så kommer vi ta kontakt för eventuella frågor och bestämmelse var ställningen ska byggas upp eller lämnas av. Båda modellerna av märket ( ZIP-UP ) är utrustade med fyra reglerbara och låsbara hjul som går att montera i hyfsad ojämn mark.  Vi levererar en komplett rullställning med alla tillbehör, såsom stödben som ger dig en stabil och komplett rullställning. Vänligen hämta och läs allmänna villkor för hyresavtal.  Bruksanvisningen är viktigt att gå igenom innan man använder ställningen. Vänligen kontrollera och slutför din order.  Observera minimum är 3 dagar hyrtid.

- Läs allmänna villkor för hyresavtal.
- Läs villkor föreskriver på länken  Villkor och föreskrifter  
- Läs igenom Zip-up montage och bruksanvisning.